För precis en vecka sen idag så befann jag mig på Oscarsteatern i Stockholm, på en inspirerande heldag som Jonathan Ljungqvist satt ihop och kallade för Miljonshowen. Jonathan driver också Miljonpodden som jag ganska nyligen hittat till och finner inspirerande. För några månader sen visste jag faktiskt inte vem Jonathan var, men oj vad glad jag är för att ha hittat honom i tid för just Miljonshowen. Vilken inspiration han gav tillsammans med alla de fantastiska föreläsarna och gästerna som han hade med sig på scen.

Genuin

Jag har varit på många inspirationsdagar i mitt liv, genom tidigare jobb och genom min allmänna nyfikenhet av att utvecklas. Men jag tror inte någon kan mäta sig riktigt med det jag fick uppleva på Oscarsteatern förra fredagen. Det otroligt unika var den höga vibrationen på alla som var med, inte bara de på scen utan alla gäster. En heldag med enbart möjligheter, med människor som följer sin väg och sin dröm. Många otroligt framgångsrika på det de gör, vilket är inspirerande i sig – MEN det som inspirerade mig allra mest var deras genuinitet och att de verkligen brinner för det de gör.

Deras autenticitet berörde mig djupt in i hjärtat, vilket gjorde att jag gick mellan skratt och gråt och skratt igen… Mitt inre blev knådat och det var vackert att tillåta mig verkligen känna allt, att se dessa fantastiska människor som följt sina drömmar och skapat liv de älskar. De har byggt framgångsrika företag och föreläsningar, men det som de alla hade gemensamt och som ofta återkom var kärleken till familjen, till sina vänner och hur det viktigaste är att ha koll på vad som är just viktigast. Ja oj vad hela jag värmdes upp inifrån av att hela livet fick ta plats.

Där det inte är pengarna i sig som står för framgång, utan längtan efter att expandera och utmana sig själv till att hela tiden lära känna sig själv mer. DET inspirerar mig. ☀️

Stolthet

Vad som också berörde mig var Jonathans otroliga stolthet över sina vänner, som han hade bjudit in för att föreläsa. De visade sån genuin värme och äkta tacksamhet för varandra. Bjöd på sig själva, även i det som var utanför sin komfortzon. Som när Andreas Öhgren spontant blir frågad om han inte kan sjunga en låt för Oscarsteatern.

Det var en av flera tillfällen när jag blev djupt berörd och tårar rann nerför mina kinder, samtidigt som en stor glädje och känsla av styrka väcktes inuti. Det är fascinerande hur känslor kan samexistera och om vi tillåter de att bara få flöda genom oss så blir närvaron större. Kärleken större. Närvaro är kärlek.

Omge dig med fem idioter och du blir den sjätte. Omge dig med 5 rökare och du börjar röka. Innan han sjöng Under ytan berörde han vikten om att omge sig med de som vill åt samma håll. Så om du drömmer stort, anslut dig till fler som vill växa.

Vi hittar alltid svaren, där i botten av oss själva

Kärlek istället för rädsla

Ett annat tillfälle som berörde oss alla djupt var när Marcus Aspsjö kom upp på scen. Jonathans äventyrarkompis som tampas med cancer men som kommer upp och utstrålar sånt lugn, kärlek och glädje. Han berättar hur han bestämt sig för att leva i kärlek istället för rädsla. Och för mig blev det tydligt att just det beslutet, att varje stund välja kärlek – det gjorde att han utstrålade livskraft. Han skriver just nu boken MOT OÄNDLIGHETEN OCH VIDARE som går att förbeställa på länken.

Inspirera

Ja, har du läst ända hit så har du nog förstått min stora dos av inspiration efter Miljonshowen med allt vad den innehöll. Men vad betyder egentligen inspiration?

Inspiration kommer från latinets inspiro, vilket kan översättas till väcka liv i eller inblåsa. I ursprunglig bemärkelse finns betydelsen ingivelse från Gud.

Jag tolkar det som att vi tar emot något utifrån som egentligen väcker upp något inuti oss själva. Något alla föreläsare också återkom till, att vi har allt inom oss.

Så inspirationen blåser liv i det som finns inuti, det tänder en gnista och får igång din inre glöd. Men det som kommer ut är inget nytt, det är din inre guldgruva som upptäcks.

Har du koll på ditt inre guld? Eller längtar du efter att komma i kontakt med vad du brinner för?

Ansök om KOSTNADSFRI coachning en månad

Inspirerad efter Miljonshowen så vill jag ge vidare. Därför, ger jag bort 5 paket med en månads individuell coachning!!!

Det här är för dig som har ett specifikt mål som du önskar uppnå. Det här kan vara din kick-start för att på allvar följa din dröm, och ha kul på vägen!

Känner du igen dig i något, eller flera av nedan frågor?

💛 Drömmer du om att starta egen verksamhet inom holistisk hälsa, men har svårt att komma igång eller se vägen dit?
💚 Har du gått Reiki steg 1 och 2 med mig och vill komma igång med att ta emot klienter?
🧡 Eller är du igång med egen verksamhet, men kanske känner att du fastnat och vill ha hjälp att ta dig vidare till ett mål?

Är det här för dig och är du villig att själv lägga tid dagligen (ca 15 min) mellan våra samtal? Kravet är också att du förbinder dig att svara på frågor efter vår månad tillsammans?

Om du känner du dig kallad, så ANSÖK HÄR senast 20 oktober för att bli en av 5 som får 3 x 45 min coachning online. Utöver samtalen så kommer du kunna bolla med mig genom text- och ljudmeddelanden under 1 månad.
Det monetära värdet för varje paket är 3900kr, men vad det blir värt för dig på riktigt – det vet du först efteråt.

Jag är taggad på att ta del av dina drömmar & mål och inspirera dig till att tänka, känna och leva större. Om du vill förstås!

Önskar dig en härlig helg och att du finner inspiration till att plocka fram mer av dig. 💛

Ljus & värme,
Anneli

Lyssna på hela inlägget här