HELANDE RÖRELSER

hjälper oss tillbaka till vårt naturliga rörelsemönster

Qigong och Sensing Yoga är två rörelseformer som båda hjälper kroppen till självläkning, bland annat genom att frigöra Oxytocin (kroppens må-bra hormon) och öka cirkulationen i kroppen. Enligt kinesisk medicin så är stagnation och stopp i energiflödet det som gör oss sjuka, både Qigong och Sensing Yoga hjälper oss släppa på blockeringar och låsningar – vilket kickar igång vår självläkning. Därför väljer jag att kalla de båda för just HELANDE RÖRELSER – de hjälper hela oss att HELA OSS.

TA MIG TILL SCHEMAT FÖR KURSER

Anneli har en närvaro och ett lugn som jag letat efter länge! Känner mig ”sedd” och kroppen känns vaken och fantastisk! 🙂

Madeleine W.

Qigong & Sensing Yoga

~ hjälper vår självläkande förmåga.

QIGONG

Qigong hjälper oss att lösa upp blockerad energi, fylla på med ny och balansera vår egen energi. En varsam och skön träning, som stärker oss inifrån och ut.

SENSING YOGA

Sensing Yoga är en lugn och inkännande form av yoga. Rörelserna är designade utifrån vårt naturliga sätt att röra oss. Vi lägger stor vikt vid att lyssna in kroppen. 

Där energin flödar fritt – fäster inga sjukdomar.

Min Approach

Både Qigong och Sensing Yoga kan anpassas till varje utövare. ALLA kan vara med och göra efter sin fysiska förmåga.

Min intention är att sprida lugn, ljus, energi, healing och kunskap. Både Qigong och Sensing Yoga är rörelser som hjälper vår kropp till självläkning, dvs. sätter igång  kroppens cirkulation/energiflöde. Under processens gång kan det komma reaktioner och upplevas obekvämt, innan det släpper. Min önskan är att vara ditt trygga stöd på vägen till läkning.

I Qigong använder vi vår föreställningsförmåga när vi inte kan utföra rörelser med vår fysiska kropp. Det är fantastiskt att uppleva hur mycket som händer även då.

Sensing Yoga kan utföras både på golvet, sittandes på stol och stående.

Funderar du på om detta kan vara något för dig?

Hör av dig så går vi genom dina behov och möjligheter!