SVENSK KLASSISK MASSAGE

Stärk ditt immunförsvar med regelbunden massage

Den svenska klassiska massagen är världsberömd och djupgående.

Med tryck, strykningar och glidningar löses spänningar och muskelknutor upp. Kroppens må-bra hormon, Oxytocin, frisätts och det hjälper kroppens läkningsprocess.

Svensk Klassisk Massage

Vår Klassiska Massage kallas utomlands för Swedish Massage. Den identifieras av knådningar, glidningar och tryck som löser spänningar i hela kroppen. Tänk att vår klassiska massage är världsberömd!

En massage ger oftast en skön och behaglig avkoppling. Ibland upplevs det som att den gör ”ont-skönt”, då det kan kännas när spänningar arbetas med. Trycket på massagen anpassas självklart efter just Dig och hur Du vill ha det.

När kan massage hjälpa dig?

Träningsvärk

Om du tränar hårt och musklerna tar längre tid att återhämta sig, prova en massage för att få igång blodcirkulationen igen. 

Hårda träningspass bryter ner kroppen, så det är en god investering att unna kroppen lite återhämtning under tuffa träningsperioder. 

Starkt immunförsvar

Regelbunden massage har visat sig väldigt effektfullt i att stärka immunförsvaret. Beröring frisätter mängder av hormoner som får oss att må bra.

Massageutbildningen var intensiv, men eftersom jag fick massage så ofta har jag sällan mått så bra som då!

Förbättrad rörlighet

Spänningar begränsar oss, på flera plan. Både genom att det kanske gör fysiskt ont, spänningar i kroppen skapar spänningar i knoppen – och det gör oss också mer stela. Så genom att lösa upp blockeringar och spänningar, kan du få mer kontakt med kroppen och förbättrad rörlighet.