Om du varit hos mig i Solglimten och nämnt problem som allergi eller intoleranser, så har du kanske fått med dig ett visitkort till Markus på Allerga eller Karin på Holistisk Terapi som arbetar med Bioresonans. Jag har själv väldigt god erfarenhet av bioresonans, bl.a. fick jag svar på vad det var som orsakade min uppblåsta mage och kunde läka ut det.

Det är väldigt olika såklart hur man upplever en behandling. En del känner inget alls, men de allra flesta upplever en behandling som avslappnande och lugnande. Själv upplever jag hur energierna rör sig och jobbar i mitt system, precis som i healing genom handpåläggning.

Vad är Bioresonans?

Bioresonans är en energimedicinsk diagnos- och behandlingsmetod som kommer från Tyskland och som jobbar med kroppens energisystem. Bioresonans kallas ibland även för Frekvensterapi och är ett helhetskoncept som balanserar upp störningar i kroppens funktioner. Kroppens egna läkningsmekanismer aktiveras och en inre rensning, samt självläkning kan ta vid. 

Bioresonans är ej en ersättning eller alternativ till den vanliga sjukvården, utan fungerar enbart som ett komplement.  

Olika typer av Bioresonans

Precis som det finns olika healingtekniker så finns det också olika typer av bioresonans. Eller som jag förstår det, olika typer av apparater. Den som jag kommit i kontakt med heter BICOM Bioresonans och vad som är speciellt med den är att den skickar inte in några externa frekvenser. BICOM Bioresonans är alltid individuell i sin avläsning och behandling, då den hämtar personlig information från klienten och aldrig matar en enbart förinställd och färdig frekvensinformation till mottagaren. Du jämförs heller aldrig med en ”normal-mall”, vilket är fallet i de flesta scanningsutrustningar, utan din unika information är den som spelar roll och behandlas utifrån dina symtom och ditt mående. Detta gör behandlingsmetoden ytterst träffsäker och individanpassad. All materia består i grunden av partiklar i rörelse, partiklar i rörelse ger upphov till energi, energi ger upphop till frekvensmönster och det är denna information som är grunden för hur BICOM-maskinen arbetar.

Allt är energi

Allt är energi och där energi inte flödar fritt blir det stagnation. Pågår det för länge så är det där som sjukdom skapas. Bioresonans är ETT sätt att få igång energiflödet i kroppen och lösa upp blockerad eller stagnerad energi.

Den fysiska kroppen, våra tankar och idéer, våra affekter och emotioner samspelar ständigt i ett tätt nätverk av kommunikation. Det tillsammans påverkar hur vi mår. Ibland kan det vara svårt att urskilja vad som ligger i vägen för att uppleva harmoni inifrån och ut. Är det tankarna som påverkar mig att må sämre, eller är det något som jag inte riktigt kan ta på inuti som skapar tankarna… Vad är vad och vad kommer först? Tankarna kan vi ju ändra på, MEN det kan vara väldigt utmanande att ständigt arbeta med tankarna om energisystemet är belastat.

Därför tycker jag att bioresonans är ett fantastiskt redskap för att skapa harmoni i en belastad kropp. Inte enbart är den ett redskap för att finna specifika ämnen som kan störa våra inre funktioner, det är också ett mjukt verktyg när vi önskar att lossa befintliga energiblockeringar. BICOM Bioresonans arbetar med cellinformation på ett energiplan.

Albert Einstein sade en gång att ”The future of medicine will be the medicine of frequencies”. Den tiden är nu och det är jag så tacksam för.

Vad kan då Bioresonans hjälpa till med?

Bioresonans hjälper oss alltså att rensa kroppen på belastningar och den hjälper oss också att FÖRSTÅ vår sjukdomsproblematik, samt att vi får lösningar till hur vi kan må bättre. Vid t.ex. symtom som magproblem, allergier, astma, eksem, huvudvärk, migrän, hormonell obalans, muskel- eller ledvärk så kan den här metoden hjälpa till. BICOM Bioresonans utreder kroppens samlade belastningar och bakomliggande orsaker till problematiken. Ett första besök tar lite längre tid för att använda många testkartor som läser av överkänsligheter / reaktioner på allergener, bakterier, virus, parasiter, svamp, mögel, toxiner, tungmetaller, vacciner, vitaminer och mineraler m.m. Beroende på vad utredningen visar så får du verktyg med dig att fortsätta din läkning hemma. Kanske kan du bli hjälpt av att justera kosten för en tid, eller andra övningar för att lugna nervsystemet.

Vill du veta mer om Bioresonans?

Jag rekommenderar varmt BICOM Bioresonans om du t.ex. har bestående magbesvär som du inte får bukt med, återkommande huvudvärk/migrän, allmän smärta och värk i kroppen eller ”bara” är låg på energi. Det kan vara en intolerans för något du äter som ligger i vägen och stör i ditt energisystem. En utrensning med hjälp av Bioresonans och justerad kost gör underverk och det relativt snabbt. Det har jag märkt själv och både sett & ser i min direkt närhet. Helt fantastiskt. Våra kroppar är helt fantastiska skapelser och än häftigare blir det när vi verkligen lyssnar och ger dem förutsättningarna att stråla fullt ut.

Blir du nyfiken så kolla in Markus och Karin, de är även de som utbildar nya terapeuter i Sverige. Finns intresset för en föreläsning eller Workshop inom ämnet, så kontakta mig gärna och berätta. Det har funnits planer på tidigare och det plockar jag gärna upp om det finns en önskan.

OBS!!! Jag har inget som helst betalt samarbete med någon utav dem, det är enbart för bra för att inte delas med ALLA!

Hoppas det här kan inspirera dig till att testa bioresonans om du har symtom som ständigt återkommer. Dessutom är min erfarenhet att Reiki är ett fantastiskt komplement och stöttning vid en avgiftningskur med Bioresonans.

Ljus & värme,
Anneli