Vad har du för drömmar? Och, tror du på dem? Eller tänker du att det är lite för bra för att kunna bli sant? Har du drömmar som du vill förverkliga? Eller finns de mest i ditt inre och är för stora drömmar för att våga uttala högt?

Jag hoppas och tror att du har drömmar, av någon sort. Drömmar hjälper oss att se något större i framtiden. Oavsett om vi tror på dem eller inte, så finns de i vårt medvetande.

Lev din dröm

Det har länge varit mitt mål, eller mantra, eller åtminstone mening som ger mig pirr i magen. Lev din dröm har gjort att jag hela tagit sikte mot det som gett mig glädje och pirr. Allt blir inte verklighet på en gång men det har gjort att jag tagit små steg i den riktningen. Under vägens gång kanske drömmen ändrar form, men det hade jag troligen inte vetat om jag inte börjat gå på vägen mot att leva min dröm.

Får ta tid…

Det är inte alltid som drömmar går i uppfyllelse på en gång… Tror inte det är meningen heller. Det får ta tid, drömmeriet. I helgen som gick så gjorde jag comeback i rallybil. Den här gången som kartläsare, för att läsa noter, åt min far i en blå Amazon. En sån där fin och nostalgisk bil som drog till sig många nyfikna blickar. Jag insåg då, att mitt 12-13 åriga Jag hade nog knappt trott på det. Som barn och ungdom så var det en dröm att kunna åka rally med pappa. Häftigt. Det får ta tid ibland, men jag är övertygad om att drömmar är här för att levas. För att guida oss.

Jag har åkt rally med pappa förut och han har åkt med mig. I lördags så trillade ändå poletten ner och jag tänkte mig tillbaka en sisådär 25 år. Tänk ändå, drömmar får ta tid… Och, det var en jätterolig dag som gav mersmak.

Ok att drömmar ändrar form

Jag insåg också att den här drömmen inte varit lika aktiv senare. Jag är väldans tacksam för upplevelsen, för att min pappa ännu är aktiv i det han tycker är allra roligast, att vi får dela intresset och att jag får åka riktigt fort emellanåt… Mina drömmar har ändå ändrat form under åren. Det som var så viktigt för 10-20 år sen är inte detsamma nu. Så det är bra att checka in emellanåt, vilka drömmar följer jag? Är de fortfarande aktuella, eller ska de kanske nedprioriteras till förmån för andra drömmar? Jag märker själv att det har hänt mycket bara på 5 år, och det är ok att drömmar ändrar form.

drömmar_framtiden_steg_reflektioner_healing

Tro på dina drömmar!

När jag upptäckte Qigong och dess läkande kraft så kom jag i kontakt med begreppet att Allt är energi. Att energi är påverkbar med vår intention och vår medvetenhet. Jag fick ta del av fascinerande övningar och det hände otroligt mycket saker i mig, min kropp, men även i mitt liv. Det allra mest tydliga var när jag ena dagen uttalar att jag önskar ett specifikt arbete och nästa dag får frågan, utan att jag sökt eller den som frågade visste något om min önskan. Tack Universum! Tack till mig som arbetat med att höja min energi och för att jag vågar uttala min dröm. Givetvis så finns det fler detaljer till det än vad jag nämner här, men det var verkligen otrolig tajming och synk. Så, TRO på dina drömmar!

Våga hoppa

Även om det kan låta som en himla flax, så var det ändå ett stort steg och jag tvekade. Som tur var så vågade jag hoppa, för det var ETT steg på vägen i rätt riktning. Det är så lätt att fastna där vi är, för att vi vet vad vi har. Att gå in i det okända är alltid lite läskigt. Men jag VET att dit vår medvetenhet går – dit går vår energi. Och jag är övertygad om att våra drömmar guidar oss.

Vad drömmer du om nu?

Kanske är det dags att checka in med dig själv igen, vad drömmer du om nu? Vad kan du göra för att ta steg i den riktningen? Har du inte stämt av med dig själv på länge, så kanske du även upptäcker att dina tidigare drömmar faktiskt är uppfyllda…?

Min dröm har sen länge varit att verka hemifrån, det är inget jag verkligen har ”kämpat” för utan den möjligheten dök helt enkelt upp. Det ligger mycket i uttrycket, Be och du skall få. När vi börjar uttrycka vår önskan, om så bara för oss själva eller att vi skriver ner den i en bok, så finns den. Energin finns där, universum hjälper oss genom att skicka möjligheter på olika sätt. Frågan är om vi fångar dem…

Drömmer du om att hjälpa andra?

Drömmer du om att bli Healer och att hjälpa andra? Då finns det en unik möjlighet att hoppa på ett exklusivt program redan på onsdag 23 augusti. Det finns EN plats kvar. Hör av dig till mig så berättar jag mer. Om två månader så kan det vara du som tar emot klienter för att hjälpa dem till läkning, det kan vara du som arbetar med energier och får lika mycket tillbaka som du ger. Låter det som din dröm? Kanske är det dags att ta möjligheten…? Det vet bara du.

Är Astrologi något som intresserar dig och drömmer du om att kunna tolka ditt horoskop? Då dyker den möjligheten upp i Asige bygdegård nästa månad… Jag är jätteglad att det är flera med mig som är nyfikna på detta, så platserna har börjat fyllas upp. Än finns det några kvar och kanske är en av dem din… Kika här för att läsa mer och boka.

Jag önskar dig en fantastisk fredag och hoppas du fyller den med sånt som ger dig glädje!

Ljus & värme,
Anneli

Let Your Sun Shine