Visste du att vi människor består till mestadels av vatten? Mer än 80% av hjärnans massa består av vatten och varenda cell består av vatten. Vatten spelar en stor roll för hela kroppen, det är nödvändigt för att spola ut olika förgiftningar ur kroppen och blodet håller sin struktur tack vare vatten. Vad menas med levande vatten? Vatten som vatten, eller…?

Regelbundet intag av vatten

Vatten utgör huvuddelen av vår kroppsmassa och upprätthåller många viktiga funktioner. Hjärnan signalerar till njurarna nivån av vatten i kroppen, hur mycket vatten att utsöndra och hur mycket att lagra. När ”nivån” av kroppsvätskor blir låg sparkar törsten in. Det är den sista påminnelsen om att vattennivån ska fyllas på. Celler förlorar sin vitalitet och elektriska laddning om det inte finns tillräckligt med vatten. Detta leder till muskeltrötthet och minskad fysisk förmåga.

Uttorkning

En generell rekommendation brukar vara att dricka 2-2,5 liter vatten per dag. Vilket många inte gör och uttorkning är väldigt vanligt. Det i sig leder till stelhet i kroppen och ökar risken för sjukdom. Att dricka andra drycker som juice, te eller andra drycker kan inte ersätta vatten. Dels så behöver kroppen först bryta ner dessa drycker för att få användbart vatten och dels så har vissa drycker motsatt verkan.

Bara vanligt vatten

Det sägs att ungefär en tiondel av befolkningen går på antidepressiva tabletter i Sverige. Vad händer med vårt vatten i takt med vår ökade läkemedelsanvändning? Och vår ökade förgiftning av naturen överlag? För mig är det självklart att det även påverkar våra vatten utanför oss och det vi sen häller i oss. Så vad är då bara vanligt vatten?

Kranvatten

Det är väldigt lyxigt i Sverige att vi har vatten direkt i våra hem. Bara att öppna på kranen och dricksvatten rinner ut. Helt fantastiskt! Så är det långt ifrån många som har det, men hur är vattnet som kommer ut i våra kranar? Vad innehåller vårt kranvatten idag?

Vi vet mycket lite om hur de de ämnen som ingår i läkemedlens påverkar människor, växter och djur via mark och vatten i miljön. Vad händer egentligen med resterna av medicinen som inte bryts ned i kroppen? Det åker ut med avloppsvattnet och väl vid reningsverken är det svårt att rena och få bort läkemedlen. Det påverkar både vattnet vi dricker, och miljön för djur och växter.

Oavsett vad det innehåller så är kvaliteten på kranvattnet dött. Om du inte installerat någon form av vattenvirvlare som aktiverar vattnet innan det kommer ut.

Filtrerat vatten

För att rena mitt dricksvatten från kemikalier och tungmetaller så använder jag sen länge Dafi-filter. Dessa filtrerar vatten med hjälp av aktivt kol och jonbytarharts. Aktivt kol fungerar som en svamp och absorberar klor och dess föreningar, rengöringsmedel, bekämpningsmedel och organiska föroreningar. Det är också kolet som förbättrar vattnets smak. Vad som ytterligare gör att vattnet smakar bättre är när det blir aktiverat…

Allt är energi

Precis som jag skrivit många gånger tidigare så är allt, verkligen ALLT, energi. Många som varit med mig på Qigong i någon konstellation har blivit förundrade över sin egen kraft att direkt skapa förändring i sin egen kropp. Samma sak med vatten, hur vi t.ex. pratar med vattnet påverkar dess struktur. Alltså dess kvalitet.

Masaru Emoto

En japan som hävdade det här, att vi kan påverka strukturen på vatten med vårt mänskliga medvetande, var Masaru Emoto. Han gjorde olika experiment där han utsatte vatten i glas för olika intryck, som ord, bilder eller musik. Därefter frös han vatten och undersökte dess kristaller. Han kunde också visa hur vatten från olika källor visade olika strukturer. Vatten från en klar bergskälla visade i fruset tillstånd fantastiska formationer av helig geometri. Medan vatten från förorenade källor visade vatten som var ”sönderslaget”. Väldigt intressant det här och vill du läsa mer så har Masaru Emoto skrivit böcker med bilder på fenomenet, bl.a. Hidden Messages of Water.

Levande vatten

Så hur vi pratar till vattnet kan alltså påverka dess energi och struktur. På det viset kan vi verkligen påverka vad vi ”matar” oss själva med. Genom att skapa en harmonisk miljö och ladda vårt vatten, och vår mat, med affirmationer som stärker oss. På så vis kan vi, enligt den här teorin, göra vattnet mer levande. Levande vatten är aktiverat vatten. Något som Masaru Emoto lyckades fotografera i vattnet.

Källvatten – vart du än går

Ett enkelt sätt att alltid ha med sig aktiverat, eller levande, vatten på är i en Flaska av programmerat glas. Glas går att programmera så att när vattnet kommer i kontakt med flaskan så bildar det vackra kristaller. Likt de från en källa i naturen. Det blir som att alltid ha med sig källvatten – vart du än går. Och det märks skillnad. På flera sätt.

Flaska

Tillverkningen av en sån här Flaska sker i flera steg, bl.a. med gravyr och avprogrammering av tidigare frekvenser. Därefter en TPS-programmering av glaset, det här momentet tar längst tid. Under 90 minuter utsätts glaset för en frekvensprogrammering av en orgonkanon. Med frekvenser från naturen som är i symbios med källvatten så kommer det influera all vätska som sen kommer i kontakt med glas.

För mig gjorde det stor skillnad att börja ge min kropp aktiverat vatten. Förutom den goda smaken så märkte jag av en subtil detox, som att vattnet spolade rent ända in på cellnivå.

Har köpt en Flaska hos Anneli. Märker skillnad, vi har egen brunn med bra vatten men Flaska höjer vattnet ytterligare. En annan skillnad är att vattnet inte rinner rakt igenom kroppen på samma sätt. Verkar som kroppen kan tillgodose sig vattnet bättre 😀

Mattias Johansson, Energicirkeln

Vill du ha en egen vacker Flaska?

Blir du nyfiken på det här med aktiverat vatten? Vill du ha en egen vacker Flaska för att ha källvatten med dig vart du går?

Hör av dig till mig och berätta. Inom kort kommer en ny leverans med fina Flaskor. Är du riktigt snabb så hinner du specialbeställa precis den variant som du önskar.

Önskar dig en härlig helg och kom ihåg att ladda ditt vatten med kärlek. 💛

Ljus & värme,
Anneli