”En människa får i genomsnitt tjugoniotusen dagar att fylla med liv. Likt vatten rinner tiden förbi och vi kan inte fånga den. Vi ska födas, leva och dö. Däremellan får vi gåvan att ladda våra dagar med innehåll som gör vår resa värd att hänföras av.

Om vi greppar tag i det som är föränderligt blir vi otrygga. Tid, kropp och ting är förgängliga. Om vi är steget före och väljer sinnesro upplevs våra dagar stadigare. För att frigöra stress kan vi gå upp tidigt på morgonen för att meditera, reflektera och knyta an till det beständiga.

Hjälp mig i dag att värna om min stund på jorden. Ge mig villighet att möta morgonen med lugn och tacksamhet för det som passerar förbi i mitt liv. Låt mig förstå att min kropp är föränderlig, men att mitt inre är evigt.”

Halvvägs i livet…?

Ovan stycke är hämtat från Sofia Sivertsdotters bok Ord för Dagen, en författare och bok som jag hämtar många insikter och inspiration ifrån. Just denna Tjugoniotusen dagar är texten för 12 oktober, min födelsedag. I år firade jag min 40e födelsedag. Om det stämmer att vi i genomsnitt får den mängden dagar som Sofia skriver, då skulle jag vara halvvägs. Enligt genomsnittet då. Själv tänker jag att vi kan välja. Att ålder bara är en siffra. Det är hur vi ser på livet och hur vi lever som avgör.

Avveckling eller utveckling

Ja, det är ett val. Det naturliga är att vi går mot avveckling, men vi kan absolut välja vägen mot utveckling. 40 kändes som lastgammalt för en sisådär 15-20 år sen. Nu upplever jag mer lycka och mer välmående än för 10 år sen. Skillnaden mellan 30 och 40 är som natt och dag.

Transformation

Under detta decennium har jag tagit mig genom en livskris, helt ändrat spår i mitt arbete, prioriterat mig själv och min egen utveckling, sagt hejdå till dränerande relationer, blivit mamma, klivit in i mer av mitt autentiska jag, mött fler likasinnade, gått genom separation, valt att gå min väg fullt ut… Säkert massa mer, men oj när jag nu läser detta. Resan från 30 till 40 har definitivt varit en stor transformation. På många plan men kanske framförallt en transformation i mitt inre, i hur jag ser på livet och vad jag värdesätter. Kanske är det en fin sak med fler år på jorden… Att inte längre bry sig så mycket om vad andra ska tycka, utan istället leva sitt eget liv.

Nästkommande 40 år

40 år, det tror jag många anser ändå vara en lång tid. 1 år säger ibland swosh och ibland är det trögare. Vad är tid egentligen?! När jag ser tillbaka så har jag ändå hunnit med en herrans massa grejer på 40 år… Om det fortsätter i samma takt, kan undra vad jag hinner lära mig på nästkommande 40 år. Som det känns just nu så går utvecklingen allt snabbare, nu är min dörr öppen och jag bjuder in vad som än må vara för mitt högsta bästa. Och Universums högsta bästa. Jag ser det åtminstone som att vi alla är här för att lära oss och för att stå till tjänst för Universum. To be of service.

Healer

Hur jag bäst tjänar världen just nu är i mitt arbete som Healer. Det kanske kommer ändras med tidens gång. Eller snarare tar sig nya uttryck. Att vara Healer är mitt livs kall.

Vad är en Healer?

Den här frågan har diskuterats lite i Solglimten under veckan. Det är väldigt spännande. Vad tänker du, vad är en Healer?

För mig så är det att vara i en läkande process. En Healer söker läkning och upplever läkning, samt hjälper andra att vara i en läkande process. En Healer älskar människor och tror på var människas förmåga att läka sig själv.

För mig är det självklart. Jag söker ständigt utveckling och läkning, min ständiga strävan higher and higher kommer guida mig vidare på Helarens väg. Troligen kommer arbetssättet förändras men min drivkraft bestå. Det ger mig stor mening, att be of service for the greater good. Att stå till tjänst för det högsta bästa.

Ladda livets dagar

Jag väljer att ladda mina dagar med meningsfullhet. Jag vill ladda livets dagar med frihet att vara mig själv fullt ut. Genom mitt arbete också ge dig kraften att vara dig själv fullt ut. Fullkomligt älskad genom att bara vara du. Tänk, hur skulle världen se ut då. Om vi släppte våra masker, charader, begränsande tankar och möttes helt ofiltrerat. Tänk, om vi alla har en viktig roll här i världen som du uppfyller genom att vara just den du är. Ingen annan. Att ladda våra liv med en stunds incheckning i oss själva varje dag är en sann investering för att välja sinnesro. För att stå stadigt i oss själva även om livet upplevs stormigt runtomkring.

Ett flöde

Livet är ett flöde. Det är som vatten. Livet går inte att hålla fast i, om vi försöker klamra oss fast upplever vi stress och otrygghet. Vi är inte eviga i den form som vi just nu befinner oss i. Kroppen är en farkost att leva livet genom, men den är inte livet. Livet fortsätter oavsett om vår kropp är med eller ej. Vi har vår tid i den här kostymen under en kort period på jorden. Istället för att klänga oss fast kan vi värna om tiden vi har. När vi förstår att livet är ständigt föränderligt så kanske det är lättare att förhålla sig till. Oavsett känsla så går det över, om vi tillåter flödet.

Lära känna ditt inre

Om vi ser livet som en flod som far fram, så är det inte meningen att vi ska fastna. För då drunknar vi. Men hur skulle det kännas att klättra upp på flodbanken och istället observera floden som far fram? Genom att lära känna ditt inre så kommer du upptäcka att där finns en evighet. Ditt inre är källan, skaparen och evigheten. Det är den del av dig som lånar kroppen för att ta del av livets upplevelser.

Livets energi

Det är naturligt att generera energi. För egen del så var nyckeln att just höja min livsenergi för att få tag på dessa insikterna. I min ständiga stress och trötthet så kunde jag omöjligt se att det fanns någon som helst möjlighet att klättra upp på en flodbank… Floden var på tok för vild och så bred att jag inte visste om att det fanns land vid sidan av. Allt eftersom jag höjde min energi så fick jag tillgång till mer och mer klar sikt. Min upplevelse av världen förändrades när jag fick tillgång till en ny verklighet. Evigt tacksam för det, för jobbet jag lagt ner fram tills nu. Det kommer fortsätta, minst 40 år till!!

Vill du ha mer energi?

Hela månaden firar jag 40 och erbjuder ett väldans fint ENERGIPAKET med hela 5000kr i rabatt. Det är till dig som vill släppa på inre motstånd, få tillgång till mer energi och upptäcka att du själv skapar ditt liv.

⭐⭐⭐⭐⭐
Underbara behandlingar, man får så mycket energi! Fantastiskt. Cajsa C

Väck ljusets kraft

Funderar du mer över din inneboende healingförmåga så kanske VÄCK LJUSETS KRAFT är programmet för dig… boka ett kort introduktionssamtal kostnadsfritt för att veta mer. Under 8 veckor aktiveras din healingkraft som kommer transformera ditt liv till att leva mer inifrån och ut, än tvärtom.

Dyker det upp frågor eller funderingar så bara hör av dig här. Det skulle vara jättekul att veta hur dessa rader landar i dig och om det finns något som du önskar hjälp med.

Ljus & värme,
Anneli

Let Your Sun Shine