Det har blivit tydligt för mig! Om jag vill växa och släppa på begränsningar, så behöver jag möta min rädsla! Jag tror kanske inte att vi någonsin kommer sluta att vara rädda, men att möta rädslan gör att den inte behöver vara ett hinder. Det är lite som att gå in i ett mörkt rum och tända lampan, det är det där ovissa som gör oss rädda. När vi vågar gå in i mörkret och se vad det är, då blir den stora mörka skuggan – den stora rädslan – inte längre så farlig. 🌞

Tacksam för triggers

Jag har den senaste veckan bekantat mig mycket med mina gamla rädslor. De har blivit triggade på olika sätt och numera kan jag se att det är en hjälp. Att vara tacksam för triggers är en utmaning ibland, men det visar på en möjlighet… En möjlighet för mig att se vad som ännu inte är läkt och därigenom få en chans att släppa det på riktigt.

Hur jag gör? Jag tillåter känslorna att forsa genom kroppen. Iställer för att trycka undan dem så observerar jag mina upplevelser.

Om det är skönt och härligt? Knappast. 😂
Det är självklart ett stort obehag och det mest bekväma skulle vara att springa ifrån det. Det är en möjlighet, men då kommer det igen. Be so sure. Jag har lessnat på att rädslorna håller mig tillbaka. När vi släppt på våra egna begränsningar öppnar sig nya möjligheter.

Oläkta sår

Har du också upplevt det här i livet? Att någon eller något har triggat dig så att det startat obehagliga processer i ditt system? Det är lätt att skylla på något utanför oss, att den beter sig illa eller att vi alltid har otur och så vidare. Faktum är att OM du blir triggad av någon anledning, så är det för att det speglar oläkta sår inom dig. När vi väljer att läka oss själv så kommer vi sen märka en ny motståndskraft. Att det som vanligtvis fick dig ur balans inte längre kommer åt dig. Det märker även omgivningen. ❤

Mod att följa längtan

Vi möter vår rädsla när det finns en längtan efter något annat. För om vi vill ha det precis som det är behöver vi såklart inte göra någon förändring. Därför menar jag att det krävs mod att följa längtan… När vi följer vår längtan så kommer vi behöva möta och besegra rädslor.

Kanske har rädslan fått vinna ibland, för det har min gjort många gånger under livet. När jag ser tillbaka så har jag alltid lärt mig något, MEN jag hade kunnat lära mig mer OM jag inte blivit rädd och valt den mer bekväma vägen. Rädslan blev större än längtan. När längtan är tillräckligt stor så kommer modet att möta och besegra rädslorna. Vi tar stegen vi behöver ta när vi är redo.

Jag märker det hos flera av mina klienter också. Några modiga har gett sig in i healingprogram för att hela sig själva, och för att där finns en längtan av att hjälpa andra. Det börjar alltid med oss själva! Att vara en healer är att ständigt rannsaka sig själv.

Skräckblandad förtjusning

En klient skrev till mig för ett tag sen att hon var skräckslagen, att det väckt så mycket i henne – bara av att tacka JA. Vi hade inte ens börjat. Jag kände igen känslan.

Klienten beskrev det mer som en ”skräckblandad förtjusning” och den skriver jag under på. Flera är gångerna då jag hoppat strax innan jag har tänkt” klart. Hjärtat har vetat, men hjärnan skulle helst ha stoppat om den fick chansen. Så när JA:et är sagt så är det som att en aktivering startar i systemet, med en gång. Väldigt ofta går hjärnan då in för att försöka stoppa oss. Det är hjärnan som är rädd. Den som bara vill se till att vi överlever! Hittills har jag inte blivit besviken de gånger jag hoppat innan hjärnan stoppat mig. Det har alltid lett till ett växande. 🌱

Den ”skräckslagna” klienten åkte hem efter en intensiv aktivering av sin Healingförmåga. Hennes egna ord var nu istället:
”Jag kom hit som en människa och åker hem som en annan. En 2.0 version. Tusen och åter tusen tack.”

Längtan att upptäcka mer av ditt ljus?

Har du en längtan att upptäcka mer av ditt ljus, så behöver du alltså även omfamna din skugga. Det är lite som att vi behöver släppa tyngden i luftballongen för att lyfta. Att bara fokusera på att blåsa in ny luft, kommer aldrig få oss att stiga lika högt. Det kommer göra oss utmattade.

Ett sätt att möta det som ligger i vägen är att tillföra energi, för när vi gör det så bubblar motstånd upp till ytan. Det kan upplevas obekvämt och vi får kontakt med våra rädslor. Inget farligt utan en del i läkningsprocessen och vi har alltid ett val… Vi kan sluta och gå tillbaka till det som var. Eller så tar vi chansen, vi är modiga och möter det som dyker upp för att kunna transformera det och höja oss till en ny, lättare version av oss själva. 🌞

Väck Ljusets Kraft

Väck Ljusets Kraft är programmet som hjälper till med detta. Vill du ha någon att hålla i handen längs vägen, så finns jag här. Maila mig om du blir nyfiken så skickar jag programmet till dig. 🌞

Eller boka ett kostnadsfritt samtal, vi ses för en ”virtuell kaffe” och stämmer av vad du önskar hjälp med. Du förbinder dig såklart inte till något, utan det är en chans att bolla ett problem som du önskar lösa och se om eller hur jag kan vara till hjälp.

I helgen ska jag själv iväg på Kanaliseringkurs och det ska bli så spännande! Livet är en resa och valet är vårt hur vi väljer att åka med. 🌱

Jag önskar dig den bästa av fredagar och en härlig helg! 🌻

Ljus & värme,
Anneli

Let Your Sun Shine