Den här veckan fortsätter jag på temat astrologi och i ett litet annat format. Du får ta del av en videointervju, där jag pratar med Maria Mudita Fjellborn som har fördjupat sig i Vedisk Astrologi. Hon driver sidan astrosoulflow.se och där kan den intresserade ta del av generösa mängder med information och kunskap.

Djupare förståelse av sig själv

I det här samtalet får du höra om hur kunskap om sitt horoskop ger en djupare förståelse av sig själv. Också hur en kan få hjälp att följa med livet, att se när det är bäst tid för olika saker. Beroende på hur planeterna rör sig i förhållande till just mitt horoskop, så kan jag få en förståelse för när det är dags att t.ex. vila snarare än att forcera. Eller, åt andra hållet, när jag kan lägga i en växel och få draghjälp av Universum.

Intervju med Maria Mudita Fjellborn om Vedisk Astrologi och vilken förståelse för sig själv kunskapen om sitt horoskop ger.

Vill du lära dig mer?

Jag hoppas att vårt samtal kan vara till glädje och intresse för dig.

Blir du nu nyfiken på att lära dig mer, så varmt välkommen att ta del av vår kurshelg i Asige 16-17 september. Vi kommer vara en liten grupp, lunch och fika ingår. Förutom att du får ditt horoskop och lär dig grunderna i astrologin, så går vi genom elementen och om transiter. Detta kan du läsa mer om här och även boka din plats. Du kan också maila mig, om det dyker upp frågor eller funderingar.

Jag önskar dig en strålande fredag och vecka framåt.

Ljus & värme,
Anneli

Let Your Sun Shine