Solen lyser alltid på himlen – vi ser den bara inte alltid. Ibland kan det kännas mörkt och bara tunga moln på himlen. MEN, så snart det blir en liten spricka i molnen, då skiner solen genom – så starkt är det: Ljuset.

Solen finns också inom oss, alltid. Även där kan den gå i moln ibland och kanske är det då för att vi behöver titta på något, lära oss något för att molnen ska kunna spricka upp och vår sol åter glimta fram. Kanske vi kan ta hjälp av de yttre molnen för att gå inåt, innanför vårt skal, och släppa på något som tynger oss. Med mindre last blir vår vandring här på jorden lättare ~ det är åtminstone så jag känner det. Att släppa på bagage är skönt, men i utsirningsprocessen är det sällan just skönt. Även om vi har alla svaren inom oss, så kan vi behöva hjälp utifrån ibland – på vägen mot mer frihet.
Jag har själv hämtat hjälp från flera olika håll under min livsresa hittills och jag är oändligt tacksam för det. Vi kan det mesta själva, men det är klokt att ta hjälp för att finna en lättare väg fram. Det är inget svagt i det, utan jag anser snarare det är att ta ansvar för sig själv, sitt eget mående och det avtryck En gör på Jorden. Det är inte svagt – det är starkt.
Det är också en personlig utveckling, som inte alltid är skön till en början – men som med allt vi lär oss hantera, så blir det lättare med tiden. Hux flux så märker du inte ens av att du själv hittar förhållningssätt att hantera dina moln på. När vi gör det så spricker molnen upp lite och vår sol kan skina genom.

Frågar du mig, så är det vårt största ansvar här på Jorden ~ se till att leva utifrån hjärtat så att vår sol kan stråla. Betyder inte att vi aldrig kommer må dåligt eller saker kommer påverka oss, det betyder bara att vi inte låter det ta överhanden – vi lär oss och går vidare. Tiden nu känns onekligen som en tid för att lära och lära om, där vi allra mest behöver lära oss om oss själva – VEM är Jag? Vad mår Jag bra av? Vilken värld vill Jag se och vad vill Jag bidra med till den världen?

Längtar du efter att leva ditt liv från hjärtat, från ditt ljus och din sol?
Starta idag – behöver inte vara något stort, kanske räcker med att fokusera på något du är tacksam för… Viktigaste är att du fortsätter, varje dag, ett steg i sänder.

Vill du ha hjälp på din vandring?
Hör av dig, så håller jag dig gärna i handen!
Reiki healing och Qigong är båda sätt som fyller oss, kropp och själ, med livskraft. Det är metoder som hjälper oss att släppa på blockeringar och hjälper kroppens naturliga läkningsprocesser.

Ljuset vinner alltid över mörkret.

Ljus och värme,
Anneli