Oavsett var i livet du upplever stagnation, OM du vill lösa upp blockeringar: energi är starten på allt.

Den energi du har nu och så som du förbrukar den just nu, kommer ge dig samma resultat som du får – just nu. Så vart ska du börja för att skapa en förändring i livet…? Jo, att höja din energi är starten på allt. Med mer energi kommer du orka göra en förändring, ta ett nytt steg, se en ny möjlighet. Eller vad det är du behöver göra för att lösa upp den blockering du just nu upplever och istället känna nytt flöde, ny kreativitet och liv.

Så många olika tekniker

Det finns ju så många olika tekniker för att hjälpa sig själv må bättre, för att läka sig själv både fysiskt, mentalt och själsligt. Du har förmågan att läka dig själv, allt finns inom dig. Men som med allt annat som vi kan lära oss själva, eller göra på egen hand, så är det allt bra skönt att ta lite hjälp ibland. Dels för att det kanske går fortare och lättare. Men också för att det troligtvis känns tryggare att ha hjälp av någon som kan. Någon som redan har gjort resan själv. Med så många olika tekniker att välja på, hur vet man egentligen vad som passar och vart ska man börja…?!

Börja med energiarbete

Oavsett vilken förändring du önskar göra, oavsett blockering som hindrar dig att göra eller vara den du vill, så börja med att höja din energi. Med mer energi så kommer du se vad du vill framåt med en helt annan tydlighet.
Vill du göra något åt din arbetssituation? Börja med energiarbete.
Vill du bli mer stabil i dina känslor, få mer kraft i vardagen eller förbättra dina relationer? Börja med energiarbete.

Ja oavsett vad som står emellan din nuvarande situation och din drömsituation, så börja med energiarbete. Att höja din frekvens, din livsenergi.

Energiarbete

Vad menas egentligen med energiarbete kanske du tänker? Kanske låter det avancerat. Men det behöver inte vara det. Nu lever jag på energiarbete, att ge dig som kommer på behandling mer energi antingen genom Reiki Healing, massage eller samtal. Eller en kombination. MEN, energiarbete kan du också göra på egen hand.

Qigong stärker din livsenergi

Det absolut mest effektiva sätt som jag känner till och praktiserar är Qigong. Qigong stärker din livsenergi och det ganska så på momangen faktiskt. Minns hur jag direkt upplevde ett inre lugn spridas på ett sätt jag inte känt tidigare. Med ett inre lugn så spred sig även livsenergin i kroppen och ut i min eteriska kropp. Eller Qi-kroppen, vår energikropp som fortsätter lite utanför vår fysiska kropp.

När vi känner oss uppfyllda av energi så har vi också ett större skydd eftersom den eteriska kroppen förstärks. Vi tål att stå emot negativ energi, som t.ex. tråkiga kommentarer och gnäll,, betydligt bättre när vår livsenergi är stark. Eftersom Qigong stärker din livsenergi så är det en typ av energiarbete du kan göra på egen hand. Eller i grupp för extra drag, motivation och energi. OM du gillar det förstås.

Vill du gå en kurs för att lära dig så hör av dig, hos mig kan du lära dig både i grupp och/eller individuellt. Det fungerar utmärkt på distans och då får du allt inspelat och kan enkelt fortsätta träna hemma, när du önskar.

Reiki Healing

En annan teknik som hjälpte mig betydligt när jag hade som flest blockeringar och upplevde mig helt fast i livet, det är Reiki Healing. Jag var som i en tunnel och kunde inte se utanför, varje dag levdes på överlevnadsmode med en förhoppning om att nå det där ljuset i tunneln. Det jag inte förstod då, eftersom min livsenergi var så begränsad, var att vid sidan av tunneln fanns ju massa andra val att göra. Om jag hade velat, och orkat. Med hjälp av min duktiga Reiki Healer (och numera lärare) så fick jag syn på mönster hos mig själv och med den medvetenheten kunde jag göra andra val. Efter varje session var jag laddad med ny energi och fick nya insikter som jag också orkade göra något åt.

Just nu i februari kan du investera i ENERGY FLOW START, 3 healingsessioner som hjälper dig lösa upp blockeringar, få nya insikter och energi att göra nya val. Eller varför inte själv lära dig Reiki Healing steg 1, årets första kurs håller jag på Hela Livet i Ängelholm. Kika gärna in här och läs mer, eller boka din plats.

Blockeringar stjäl din energi i smyg

Något som vi kanske inte tänker på är att alla blockeringar som vi går runt och bär på, det är spänningar som hela tiden kräver energi. Oftast är du kanske inte ens medveten om vissa spänningar, för de har funnits där så länge. Antingen som en fysisk spänning, du kanske är van att alltid ha stela axlar eller ha lite ont i nacken. Men tänk att dessa spänningar behöver energi för att hållas och hur dessa blockeringar stjäl din energi i smyg. Varje dag.

Vad vill du använda din energi till?

Alltså, om vi gör ett litet räkneexempel… Din kropp är en energitank. Varje morgon vaknar du och den är fylld med ny energi. Nu har du X antal spänningar i kroppen som kräver energi och som varje dag direkt stjäl en del av din tank. Samma sak med tankar och beteenden. Frågan är om det är dina nuvarande tankar och beteende du önskar ge all din energi, egentligen?

Jag skulle gissa att du, liksom jag, helst ser att energin ägnas åt roliga saker än att hålla spänningar på plats i kroppen. Tänk, för varje spänning och stelhet du löser upp så får du tillgång till mer energi. Vad vill du använda den energin till?

Starta ditt energiarbete

Har du svårt för att komma igång? Skjuter du upp saker, fast du vet att du skulle må bättre om du tog tag i det?
Vet du, det behöver inte vara så krångligt att höja sin energi. Börja med en promenad i naturen varje dag, prova gärna att gå en stund barfota. Se till att du får tillräckligt med sömn varje natt. Låt din morgon starta i lugnt tempo, kanske med en stunds meditation.

Är det här ett ämne som gör dig nyfiken, som du känner behov och längt av att utforska mera? Passa då på att skriva upp dig på väntelistan för det som just nu pågår bakom kulisserna… Finns du med på listan får du information först av alla, plus ett specialerbjudande.

Summa summarum, vill du skapa någon form av förändring i dig själv, ditt liv, dina relationer… Energi är starten på allt.

Ljus & värme,
Anneli